Tur og skiløyper

web_DSF9464.jpg
 

Farevassknuten Hyttegrend er nærmeste nabo til villmarka og er en portal inn til Setesdal Vesthei og Ryfylkeheiene verneområde (SVR).

Høyfjellsområdet byr på landsdelens aller beste turmuligheter og er knutepunkt for Den Norske Turistforenings løyper og turhytter. Farevassknuten er et godt utgangspunkt for turer til Lakkenstova, Kvinen, Pytten, Josephsbu, Gaukhei og Øyuvsbu. Men det er også mulig å legge ut på langturer mot Sirdal og Lysebotn i vest eller mot Hovden i nord. Les mer om turmulighetene på ut.no

Farevassknuten Hyttegrend ligger 800 meter over havet og tilbyr direkte adkomst til de mest attraktive turløypene, til alpinbakkene og milevis med vel-preparerte skiløyper til både klassisk og skøyting. Rett utenfor hyttedøren kan du spenne på deg skia og renne inn løypene. Du slipper stigningen som de fleste andre i området har fra hyttene sine. Skiløypene går gjennom uberørt natur og Europas sydligste villreinreservat.

I det naturskjønne høyfjellsområdet rundt Farevassknuten Hyttegrend finner du idylliske fiskevann, innbydende badevann og myrområder som bugner av multer.

<< Tilbake

 
web_DSF8401.jpg
web_DSF8132.jpg
web_DSF8208.jpg
omraadet_950x471.jpg