Generell informasjon

 

ADRESSE
Farevassknuten Hyttegrend, Ljosland, 4540 Åseral.

BETEGNELSE
Kommunenummer: 1026 Gnr.7 Bnr.4.

EIER
Ole Tommy Egenes, tlf: 46 81 64 32 / otgenes@gmail.com

BELIGGENHET
Farevassknuten Hyttegrend er nærmeste nabo til villmarka og er en portal inn til Setesdal Vesthei og Ryfylkeheiene verneområde (SVR).

Høyfjellsområdet byr på landsdelens aller beste turmuligheter og er knutepunkt for Den Norske Turistforenings løyper og turhytter.  Farevassknuten er et godt utgangspunkt for turer til Lakkenstova, Kvinen, Pytten, Josephsbu, Gaukhei og Øyuvsbu. Men det er også mulig å legge ut på langturer mot Sirdal og Lysebotn i vest eller mot Hovden i nord. Les mer om turmulighetene på ut.no

Farevassknuten Hyttegrend ligger 800 meter over havet og tilbyr direkte adkomst til de mest attraktive turløypene, til alpinbakkene og milevis med vel-preparerte skiløyper til både klassisk og skøyting. Rett utenfor hyttedøren kan du spenne på deg skia og renne inn løypene. Du slipper stigningen som de fleste andre i området har fra hyttene sine. Skiløypene går gjennom uberørt natur og Europas sydligste villreinreservat. 

I det naturskjønne høyfjellsområdet rundt Farevassknuten Hyttegrend finner du idylliske fiskevann, innbydende badevann og myrområder som bugner av multer. 

Se www.ljoslandinfo.no for mer informasjon om Ljosland.

ADKOMST
Ljosland er et lite bygdesamfunn øverst i Mandalen i Åseral kommune. Fra Kyrkjebygda, som er kommunesenteret i Åseral kommune, kjører du mot Ljosland i ca. 22 km. Når du kommer til Ljosland Fjellstove fortsetter du rett fram og forbi skitrekket. Hold deretter til venstre helt til du har passert 2 parkeringsplasser. Ta så til høyre opp Øvre Ørnefjellvegen og kjør veien helt opp til toppen. På toppen ser du lafteveggen som ønsker deg velkommen til Farevassknuten Hyttegrend.

STØRRELSE
Tomtene vil bli oppmålt.

EIEFORM
Selveier tomter.

PARKERING
Parkering på tomten.

OFFENTLIGE PLANER/REGULERINGSPLANER
Tilhørende bebyggelses planer for Farevassknuten Hyttegrend og Byggområde B1, godkjent henholdsvis i september 2011 og i desember 2016. Reguleringsplan Detaljregulering Farevassknuten B1 20 12 2016

VANN/VEI/KLOAKK
Reguleringsområdet er tilknyttet offentlig infrastruktur for vann og kloakk. Veiene i området er private. Offentlige gebyrer, avgifter og omkostninger.

OVERTAGELSE
Etter avtale med selger.

BETALINGSVILKÅR
Kjøpekontrakt vil bli utarbeidet.

OPPGJØR MEGLER
Trygt og profesjonelt oppgjør foretas av DnB Eiendom Grimstad v/eiendomsmegler Tom Arthur Pedersen mobil: 95 89 56 38

VISNING
Visning etter avtale. med: Ole Tommy Egenes, tlf. 46 81 64 32 otgenes@gmail.com

DOKUMENTSAMLING
Det er utarbeidet en egen dokumentsamling i forbindelse med salg av tomtene som må leses og aksepteres av kjøper som en del av kjøpekontrakten.

VILKÅR
De opplysninger som fremgår av denne salgsoppgave er i hovedsak gitt av nåværende eier av eiendommen og fra andre tilgjengelige kilder. Selv om megler har oversikt over de forhold som er av betydning, og som er tilgjengelig via relevante registre og arkiver, har kjøper anledning til selv å foreta de undersøkelser som kjøper mener er vesentlige for kjøpers eventuelle bud/kjøp av eiendommen.

DIVERSE
Bestemmelsene vil bli tinglyst på hver tomt. Alle boenhetene innenfor utbyggingsområdet må betale en årlig avgift til drift og vedlikehold av veier og tilretteleggingstiltak for friluftsliv. Det er pliktig medlemskap i velforening.

Last ned dokumenter